Dopper bedrukken om op te vallen

Dopper bedrukken

Je ziet ze tegenwoordig overal: doppers. Ze zijn bedacht om plastic flesjes te reduceren en om een milieuvriendelijker klimaat te omhelzen. Doppers zien er leuk uit en ze zorgen ervoor dat je minder plastic flesjes koopt en weggooit. Om de flessen er nog leuker uit te laten zien, kun je je dopper bedrukken.

Dopper bedrukken op verschillende manieren

Doppers zijn er natuurlijk al in verschillende kleuren, materialen en maten. Zo heb je er een van staal van 800 ml of een plastic paarse van 400 ml. Op verschillende sites heb je dus al verschillende mogelijkheden voor kleuren en maten. Als je je dopper nog iets extra’s wil geven, laat je je dopper bedrukken.

Hoe leuk zou het zijn om je nieuwe puppy op je dopper bedrukken te doen? Iedere keer als je er een slokje uit neemt doet het je aan het beestje herinneren. Je neemt je dan voor hem uit te laten zodra je thuis bent.

Of je dopper bedrukken met je opa of oma erop, zodat je wordt herinnerd nog eens langs te gaan of een belletje te geven. Een dopper bedrukken ziet er op die manier niet alleen leuk uit, het is ook nog eens maatschappelijk verantwoord.

Personaliseer op je eigen manier

Een dopper bedrukken is voor iedereen anders. Niet iedereen heeft dezelfde puppy, en zeker niet dezelfde grootouders. Als je je dopper laat bedrukken, val je hoe dan ook op. Mensen zien de gepersonaliseerde fles en vragen ernaar. ‘Waar heb je dat laten doen?’, ‘hoe kom je daaraan?’, ‘wat staat er op je bedrukte dopper?’, ‘wie is dat?’. Je hebt hoe dan ook een praatje, aansluiting.

Het is voor iedereen. Hoewel het voornamelijk bekend is onder jongeren en adolescenten, kunnen natuurlijk ook volwassenen of ouders hun dopper bedrukken. Het heeft meerdere mogelijkheden, eindeloos zelfs.

Wat ook een leuk idee kan zijn, is gepersonaliseerde doppers met je vriendengroep: elkaars foto op de fles, hoe gaaf?! Als je een vriendengroep hebt van zes personen kan persoon één zijn dopper bedrukken met persoon twee, persoon twee met persoon drie, et cetera. Tot persoon zes persoon één weer op zijn dopper bedrukt. De cirkel is rond en iedereen weet bij wie je hoort.

Kortom, er zijn eindeloos veel mogelijkheden en je kunt er ook aardig wat grapjes mee uitvoeren. Bedruk je dopper nu en help het milieu op een grappige manier verbeteren.