AagjeDeken

Verkopen via je webshop

luchtkussen enveloppen

Een winkel runnen is niet makkelijk, er komt namelijk heel veel bij kijken. Van het inslaan van leuke items om te verkopen tot het doen van de administratie en het opslaan van een grote hoeveelheid goederen. Zelf heb ik een tijdlang mooie kerstartikelen verkocht en dan was het altijd heel druk in de winkel. Wanneer iemand een goede winkel runt, is het tegenwoordig ook belangrijk dat er een website bij wordt gelanceerd. Veel winkeliers kiezen er dan voor om goederen die ze in de winkel verkopen, ook online aan te bieden. Hierdoor bereik je veel meer klanten! Ik ben ook een website begonnen om op die manier meer omzet te kunnen genereren. Het enige probleem dat ik tegenkwam, was het versturen van de breekbare items uit mijn winkel. Het bleek toch wat aan de lastige kant om alles op een goede manier naar de koper te sturen. Een kerstbal is namelijk zo gebroken. Na lang zoeken vond ik de juiste doosjes om deze kerstballen in te versturen. Wat ik echter niet had verwacht, was dat er een standaardmaat te koop was waardoor ik andere spullen niet kon versturen. Het ging om kleine hangers van glas en andere ornamenten die heel mooi staan in de kerstboom, maar alleen als ze niet in gruzelementen liggen! Een oplossing moest snel worden gevonden, want het seizoen om kerstspullen te verkopen is maar kort. 

Versturen met de post

Een waardevol cadeau dat iemand in mijn webshop koopt, mag natuurlijk niet breken nog voordat het bij de ontvanger aan is gekomen. Om te zorgen dat ook de kleine items zonder mankementen aankomen, heb ik een hele grote hoeveelheid luchtkussen enveloppen aangeschaft. Je kunt ze in alle soorten en maten bestellen en dus is er altijd wel een exemplaar bij waar de goederen netjes inpassen. Iets versturen dat via mijn webshop is gekocht, werd hierdoor veel makkelijker. Ik hoefde ineens ook niet veel tijd meer te steken in het verpakken van alles. In de enveloppen zit namelijk al een goede isolatielaag van bubbelplastic, waardoor extra inpakken onnodig bleek te zijn. Ik kan het verzenden van breekbare items in deze enveloppen echt aan iedereen aanraden! Het is zoveel makkelijker om een goede indruk bij de klant achter te laten op deze manier. Ze komen dan zeker nog een keer terug om weer eens iets te kopen. 

Geef garantie op je artikelen!

Een groot voordeel van deze enveloppen is ook dat ik nu garantie kan geven op een groot aantal artikelen in mijn webshop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de leuke kersthuisjes met lampjes. Voorheen zou ik het versturen van extra lampjes lastig hebben gevonden, maar nu weet ik zeker dat alles goed aan zal komen en dat de klant er lange tijd plezier van zal hebben.

Exit mobile version