AagjeDeken

Hoe zorg je ervoor dat een dames tuniek mooi zit?

De zomer staat weer voor de deur en het wordt dus weer tijd voor wat meer luchtige kleding. Een dames tuniek is dan ideaal. Je kunt zo'n tuniek in werkelijk alle kleuren van de regenboog kopen, met of zonder leuk dessin en een dames tuniek zit eigenlijk altijd fijn. Toch zijn er nog wel wat tips te geven om een dames tuniek mooi te kunnen dragen. De tunieken vallen wat ruim, maar dat is juist de bedoeling. Het gevaar is dat je gaat voor een te kleine maat, waardoor de tuniek "trekt" om de boezem. Dit staat niet alleen niet mooi, het zorgt er ook nog eens voor dat je continu loopt te sjorren aan je kleding. Want het knelt dan toch.

Wat kun je doen om een dames tuniek goed te dragen?

Het lijkt zo simpel, je trekt de tuniek aan. Klaar. Maar toch zijn er nog wat zaken waar je goed op moet letten. Een van die zaken is het dragen van een goede bh. Dat je een wat grotere maat hebt en een lekker ruim tuniek draagt, wil niet zeggen dat je geen goede bh nodig hebt. Juist onder zo'n dames tuniek zie je het snel als je niet de goede (maat) bh draagt. Als je een wat grotere maat hebt, dan kan het nog best lastig zijn om een goede bh te vinden. Maar niets is onmogelijk! Kijk maar eens voor een bh grote maten bij Meyer Mode!

Een tuniek is geen jurk!

Je draagt een tuniek daarom altijd op een broek of een rok. Natuurlijk mag dit een korte broek of een korte rok zijn, maar een tuniek is géén jurk en dus zul je er altijd iets onder moeten dragen. Draag je graag leggings? Hou dan de volgende regel in de gaten: draag alleen een legging als je bovenkleding tot onder je billen valt. Je zult je dan meer zelfverzekerd en dus mooier voelen.

Bestel je tuniek en je bh online

Heb je zin om te shoppen, maar geen zin om de deur uit te gaan? Pas je liever je kleding thuis in plaats van in een (te krap) pashokje? Bestel je tuniek en je nieuwe bh dan gewoon online. Je kunt dan in alle rust passen en een tijd voor de spiegel staan. Door de goed aangegeven maten op de site zul je in negen van de tien gevallen direct de juiste maat kopen. Is dat onverhoopt niet het geval? Dan kun je altijd retourneren.

Exit mobile version